This is The Real me...

My photo
jay bee, Malaysia
nothing special... nothing incredible and nothing awesomeness... juz 19 years old gurl fom jb that still ungraduated at uitm segamat that involve accidently in accountancy course.. huhuhuhu (regret?? not at all...)juz only have one sister.. (luv u damn much) even we like to argue.. hehehe.. luv both my mama n papa.. know sumthing?? i have a group names WELIMZ GURL since standard 3... luv them all... always there when i need a support.. and now,with me the most crazy fren in segamat that actually who help me in forgetting all my sadness and problem... Thanks to all u guys!!

Thursday, November 12, 2009

Last day......

Text Color ni la kek graduate sem 2 ktowg....


K.A.M.I


hooray!!!!


penat menunggu....

sempat posing taw.....


13/11/09_3.00A.M

No more paper!!!! Seronok bukan?? Arios untuk paper ECO162… Keluar awal aku tdi…Bukan gah berbangga diri tapi tak mahu mengusut kan lagi fikiran di dalam dewan itu. Tertidur aku seketika di meja DST sementara menunggu yng lain habis berjuang.. Lepas segala bebanan fikiran yang menuntut aku menghadap buku dan menghafal segala formula yang ada… lepas sudah aku dari ikatan pelajaran itu... Cuma ada bisikan kecil yang aku dengar td.. yang ada kalanya mematikan suasana gembira yang cuba aku rasakan.... “seronok benar kah kamu saat ini ?? “ bahagia sungguh kau ketika ini?? Soalan apa kah itu…. Aku cuba tidak menghiraukan itu semua…tapi,jauh di sudut hati, tidak mampu aku nafikan masih ada kesedihan yang masih menjalar.. masih ada luka yang terbuku…masih ada kesakitan yang terasa.. xmungkin sesekali dapat aku nafikan… tidak ingin lagi rsenya perasaan itu wujud kembali.. apa sudah aku lakukan?? Di manakah diri aku yang sebenarnya.. Mengapa masih aku bersedih sedangkan dia sedang mengecapi bahagia…. Mengapa aku masih terus memikirkan dia sedangkan dia memikirkan orang lain??… andai kau tahu… xpernah sedikit pon kau luputdalam ini fikiran… kau sudah berjaya menguasai ini fikiran,kau tahu?? Itu kesalahan terbesar kau.. aku xkan maafkan.. Sakit yang teramat aku rasakan bila saja aku teringat kan kau… jampi apa yang kau telah gunakan?? Bomoh mana yang telah kau upahkan?? kenangan itu xmampu untuk aku lemparkan jauh… bantu aku ya allah?? Cukuplah… aku lelah…aku buntu… aku rasa kepenatan yang amat sangat.. aku lemas…jika benar kau bukan lagi untuk aku kini,aku redha… aku lepaskan kau dengan ikhlas… jangan kau ganggu lena malamku, jangan kau bertandang di ruang mataku lagi… kau buat aku cukup terseksa walau sudah semkin lama kau melangkah menjauh dari aku..
Pada kau,perempuan itu…yang sudah memiliki dia sekarang, aku mohon,jangan sesekali kau hampakan hati lelaki itu.. jangan kau sesekali kau lukakn hati itu… hargai lah dia… kau tahu,kau bertuah mendapatkan sayangnya..percaya kataku.. itu pesan aku..

2.00 P.M

Aku xmahu terus bersedih… aku pujuk diri ni untuk bangkit.. xbanyak,sedikit pun sudah mencukupi.. jangan aku terus melayan perasaan.. thanks korg, outing hari ni.. sungguh penat hari ni… kami bercadang outing tanpa menyewa kereta.. tahu kenapa?? Kerana kami mahu naiki bas kuning uitm di hatiku…
Hehehehehe…. Xpernah aku berkumpul begini.. tapi agak menguji kesabaran kerana bas masih tidak menampakkan bayang walaupun sudah hampir sejam kami menunggu.. dan akhirnya bas mewah uitm yang menghantar serikandi2 uitm ke Bandar segamat. Hahahaha.. apa saja dapat korg temui di sini selain billion… benar bukan?? Perot yang berbunyi kami senyapkan dengan hidangan snack plate and cheezy wedges KFC.. baru tidak meragam.. Buat nadia,thanks coz support beli kek.. bukan lah besar tetapi amat bermakne sempena habis sudah semester kedua kami berada di sini.. tidak sangka sudah hampir sethun aku di sini.. sudah banyak kenangan yang terukir disini.. For all my fren, I love u so much… thanks coz sentiasa berada bersama aku.. maaf sudah banyak membebankan.. korang tahu aku sebenarnya terlalu rapuh berbanding sikapku… untuk dia… terima kasih kerana banyak memberi kenangan.. banyak yang aku pelajari dari kau.. mungkin sayang kau telah hilang dalam sekelip mata,tapi bukan sayang aku… bukan sayang aku… aku mahu kau ingat itu.. janji dan kata2 ku dulu bukan sekadar perbualan kosong.. bukan sekadar penghias janji… akan aku buktikan..

p/s: aku rindu kau sangat tahu....